Dobrodošli!
Ta projekt ima po mojem mnenju glavno težavo, da združuje dve zelo različni zadevi.
SilvijanovinarkaMaribor
Vrhunski članek, ki bi pa bil popoln, če bi bil še za enkrat toliko daljši 🙂
TomKoper
Odličen recept. Jaz segrejem vodo, ampak le ta ne sme prevreti, ker potem ni smetane na kavi, dodam kavo, za eno šalčko eno malo žličko in pustim da se dvigne do vrha, odstavim in nalijem. Nikoli kave ne sladkam med kuhanjem ampak šele ko je v šalici, mleka pa itak ne dodajam. Jaz uporabljam nekaj različnih kav (od bolj črne do svetlejše) zmešanih skupaj in je kava taka kot jo dobiš npr. v Bosni, na Baščaršiji (svetle kave npr. Barcaffe so kisle in niso dborega okusa), kjerkoli sem v tujini, vedno kupim tudi kavo in potem malo eksperimentiram. Včasih jo je mama pekla doma in ta je bila najboljša, smo kupili v Avstriji zeleno kavo in jo spekli po želji ter pili čisto svežo. Mmmmmmmmm kakšen vonj je to.
PrimožKalce
Js mislem, da je ta aplikacija kr uporabna. Bom priporočila naprej.
KlarakuharicaGrosuplje
Obožujem nove recepte! Še bolj pa mi je všeč, da lahko objavim svoje in jih potem delim s prijateljicami 😀
MaricaLjubljana